Woordje van de secretaris 11-11-2016

Lieve Protossers,

Ik heb goed nieuws: De notulen van de Najaars ALV zijn klaar! Dat is toch wel het poppen van een fles champagne waard! Met bloed, zweet en tranen heb ik aan dit 39 pagina’s (!) tellende kunstwerk gezeten. Ik verwacht dan ook dat jullie het allemaal nauwkeurig zullen gaan doorlezen.
Na doorspitten van het dropbox archief viel me op dat de notulen vanaf 2012 tot nu nog nooit zoveel pagina’s zijn geweest, wat dus inhoudt dat er veel input was vanuit de zaal. Hoewel het soms pittig was om de discussies letterlijk mee te typen tijdens de ALV, wil ik alle aanwezigen bedanken voor hun komst en actieve houding! Jullie vinden de notulen binnen enkele minuten in je inbox (en ja dit keer verstuur ik de mail wel via Bcc, zodat er geen spamlijst ontstaat).

Verder is het vandaag precies een maand geleden dat ons bestuur officieel werd benoemd tijdens de Najaars-ALV. In de tussentijd heb ik niet stilgezeten! Naast het uitwerken van de notulen van de Najaars ALV, heb ik nog veel meer gedaan. Velen van jullie zijn door mij bestookt met mailtjes en appjes rondom het aanschaffen van de Olympas of het koppelen van je Olympas aan Protos. Ik weet niet of iedereen me nog steeds aardig vindt, maar dit gestalk heeft gelukkig zijn vruchten afgeworpen: Uiteindelijk hadden ALLE leden van Protos een geldige Olympas voor het verstrijken van de deadline! Hierdoor krijgen wij als Protos over alle leden subsidie! De subsidie aanvraag bij de Sportraad is namelijk iets waar ik me als secretaris ook mee bezig heb gehouden, samen met onze penningmeester Anna. 
Daarnaast ben ik bezig geweest met het bijwerken van de teamfoto’s op onze social media (de website, smoelenboek en de app), het inschrijven van nieuwe leden, de teamopgave bij Nevobo, het aanvragen en uitdelen van nieuwe spelerskaarten, mailcontact met leden en externe partijen en nog veel meer.

In het begin was het nog zoeken hoe dit alles te combineren is met full time coschap lopen, maar inmiddels heb ik de balans gevonden! Ik kan echter niet wachten tot de Skibreak, want vanaf dat moment stop ik tijdelijk met mijn coschappen en heb ik alle tijd om op Olympos te chillen onder het genot van een biertje op de galerij of in het sportcafé!

Ik hoop jullie morgen allemaal te zien, inclusief familie, vrienden en aanhang op de Relatiedag!

Liefs,

Jullie secretaris

 

Aankomende Evenementen

3 feb Rollerdisco
13 feb Poolavond
21 feb Trainersclinic
25 feb Broertjes-Zusjes toernooi
3 mrt Biercantus

klik hier voor meer.