Woordje van de voorzitter

Lieve leden,

Het is alweer bijna een week geleden dat ik mijn roze hemdje inruilde voor een, of wat zeg ik, dé witte blouse die al een paar weekjes in de kast hing, hunkerend om met mijn lichaam samen te smelten. Ik kan je vertellen wit was hij al heel gauw niet meer, maar zijn eerste wasbeurt heeft hij overleefd. Hoewel ik tijdens de ALV onze speerpunten bijna heb moeten rappen in verband met tijdsdruk, hoop ik dat jullie er iets van verstaan hebben. Eén van onze speerpunten heeft namelijk betrekking op meer transparantie, en nee, ik doel nu niet op het gebruiken van anti-transpirant gedurende ons bestuursjaar. Het 60e bestuur van USV Protos, ja, wij dus, willen jullie graag meer meenemen in wat wij nou eigenlijk allemaal doen. Dat jullie nu niet denken dat ik me zo erg verveel dat ik op maandagochtend even wat onzin voor jullie op deze Facebook kalk, of toch wel…. Of toch niet….

De afgelopen weken heb ik alle kneepjes van het vak van Adja geleerd. Als voorzitter omvat dat niet per se het meest duidelijke takenpakket, maar ik denk dat het gelukt is. Je helpt hier een handje, helpt daar een handje, verstuurd hier een mailtje en drinkt hier en daar een kopje koffie. Naast dat ik als voorzitter nu ineens ook ‘het gezicht van Protos’ wordt genoemd, ja, lachen jullie maar, en ik me natuurlijk dolgraag elke maandag, dinsdag, woensdag of welke dag dan ook met jullie bezat in het Sportcafé, doe ik ook echt nog serieuze dingen.

Zo ben ik vorige week samen met Britta naar de VIDIUS besturendag geweest, hier hebben we workshops gevolgd over het voorzitterschap en effectief vergaderen, maar ook hebben we een workshop gevolgd die aansluit bij ons speerpunt voor oud-leden. Daarnaast heb ik de Timo Facebook opgezet, welke ik met een klein pijntje in mijn hart nu heb overgedragen aan de PR. Gisteren ben ik bij de, nu al, enthousiaste Toco geweest om een vergadering bij te wonen en aankomende donderdag zal ik met de TC om de tafel gaan. Morgen hebben we een besturendag met de Sportraad waarin we nog meer workshops zullen volgen over ‘hoe beter te besturen’. Ook hebben we morgen onze échte allereerste bestuursvergadering. De agenda, welke je als voorzitter maakt, bevat morgen punten als de evaluatie van de ALV en het bewerkstellen van speerpunten, maar ook gaan we het nog even kort hebben over de (halve) thuisdag van aanstaande zaterdag en doen we allemaal een update vanuit de commissies waar we contactpersoon van zijn. Zo zal Fedde een update doen over de SkiCie en gaat Britta ons hopelijk goed nieuws brengen vanuit de PR. Hebben jullie de PR trouwens wel gezien tijdens Timo on Tour? Deze week stond nog grotendeels in het teken van de ALV, lees: de kater van de nasleep van de ALV, maar omdat we vanaf nu écht hét bestuur zijn van de mooiste vereniging ooit gaat het echte werk voor mij nu beginnen.

Hoewel dit ‘woordje van…’ jullie misschien nog niet heel veel inzicht geeft in wat het bestuur nu allemaal doet, willen we jullie via deze weg wel wat meer meenemen in wat er gebeurd. In het kader van transparantie, zullen we om de x aantal weken voor jullie wat moois maken. Hoewel nu een lap tekst en een introductie voor het ‘woordje van…’ vinden jullie over een aantal weken misschien wel een VLOG op deze Facebook.. Of een Powerpoint… Of een collage? Wat een spanning en sensatie, jullie moeten nog even geduld hebben. Laten we ons voor nu focussen op weer een nieuwe Magic Mooie Maandag, oftewel, zie ik jullie vanavond op Olympos?

Liefs en een X,

 

Jullie Voorzitter aka Veur aka Preses (nieuwe spelling) aka Praeses (oude spelling) aka P aka het gezicht van Protos aka anoniempje

 

Aankomende Evenementen

3 feb Rollerdisco
13 feb Poolavond
21 feb Trainersclinic
25 feb Broertjes-Zusjes toernooi
3 mrt Biercantus

klik hier voor meer.