Nieuwsberichten

Gala 13 januari

Het lustrumgala op 13 januari wil je natuurlijk niet missen! Middels het onderstaande formulier verzeker jij jezelf van een kaartje!
En geef je dan meteen op voor het lustrumdiner voorafgaand aan het gala, want die goede bodem kun je wel gebruiken!

 

Nabestellen lustrumvest

Ei ei ei we zijn heel blij dat we mogen aankondigen dat we in elk geval nog 14 mensen gelukkig kunnen maken met een lustrumvest, deze heeft Volleybaldirect namelijk nog op voorraad liggen.

Verzeker jezelf van zo'n mooi vest en vul onderstaand formulier in!

Poolavond 21 november

Dinsdag 21 november organiseert de PR-commissie de eerste poolavond van dit seizoen! Voor €17,50 kun je van 20:00 tot 23:00 onbeperkt poolen en drinken.

Wil jij dit ook niet missen? Vul dan snel onderstaand formulier in!

Fiets rood spuiten

Op relatiedag (4 november) kun je weer je fiets rood laten spuiten! Als jij ook altijd zo'n moeite hebt om je fiets terug te vinden op Centraal Station, geef je dan op door het formulier hieronder in te vullen!

 

Relatiedag eten

Wil je gezellig op Olympos blijven eten na de relatiedag? En wil je een goede bodem leggen voor de H2-quiz? 

Vul dan snel onderstaand formulier in!

Lustrumvest

Hoihoihoiii

Wil jij ook zo'n mooi lustrumvest, maar doe je niet mee aan het spaarplan? Schrijf je hieronder dan snel in! Voor 38 euro is zo'n mooi vest van jou!

 

Lustrum Spaarplan

Lieve leden,

Door je in te schrijven voor het spaarplan spaar je voor een super vet gala, lustrumvest, jaarboek eeen.. festival! Geef je dus snel op! Het kan nog tot 26 september.

 

Eerste Thuisdag eten

Heb jij zin om de eerste thuisdag gezellig te blijven eten voor maximaal €4,- ?

Vul dan snel dit formulier in!

UIT-markt eten

Lieve Protosser,

Joinen jullie de PR op de UIT-markt?!
Houd allemaal dinsdag 15 augustus vrij.

Na afloop gaan we gezellig met z'n allen eten op Olympos. Je kunt je via onderstaand formulier inschrijven voor het eten.  

Inschrijven Lucas Ball Games 13 juni

Dinsdag 13 juni organiseert de Beachcie alweer haar laatste activiteit van dit seizoen, The Lucas Ball Games! Hieronder nog een keertje de belangrijkste dingen over dit toernooi op een rijtje:
 
- Wanneer: dinsdag 13 juni van 19:00 tot 22:30
- Waar: Lucas Bolwerk
- Wat: een MagicMooi Hels Beachtoernooi
- Voor hoeveel: €5,- (contant meenemen!)
 

Introductie weekend 1-3 september

Lieve Protosser,

Bij een nieuw seizoen hoort een nieuwe introductiecommissie. Inmiddels hebben wij al een supergave locatie gevonden die wij nog even geheim houden. Het thema is tijdens de Protos INN bekendgemaakt! Heb je de bekendmaking gemist? Check dan even onze Facebook!
Vanaf nu staan dus ook de inschrijvingen open! Het weekend zal niet duurder worden dan €60,-- en zal voor een half weekend rond de €40,-- kosten! 

Schrijf je gauw in en tot 1, 2, en 3 september!

Liefs,
Eeke, Eline, Joost, Kellie, Martijn en Stan

Lees meer: Introductie weekend 1-3 september

Beachweekend Kijkduin 2017

Lieve zandhappers!
 
Ook dit jaar organiseert de Beachcie weer een fantastisch beachweekend in Kijkduin, dit jaar op 2-3-4 juni! Schrijf je snel in via onderstaande link, want dit wil je natuurlijk niet missen!

Beachvolleybaltoernooi 17 maart

Supertoffe Beachlovers opgelet! Het allereerste GLOW-IN-THE-DARK beachvolleybaltoernooi in Utrecht is een feit! Vrijdag 17 maart in de avond zal dit spektakel plaatsvinden in The Sport Box. Voor €7,- ben jij erbij. Schrijf je hieronder meteen in voor dit magicmooie toernooi, want VOL = VOL.
 
Liefs,
Beachcie
 
 

Utrecht Science Park Marathon 19 maart

Op zondag 19 maart 2017 vindt de derde editie van de Utrecht Science Park Marathon plaats! Naast de klassieke afstand van 42 kilometer en 195 meter kan worden ingeschreven voor kortere afstanden. Het evenement telt een halve marathon, een 5- en 10 kilometer, er is gelegenheid om met businessteams mee te doen en voor de kinderen tot en met 12 jaar zijn er twee runs, van 1- en 1,7 kilometer. Speciaal aan de kidsruns is dat die ook openstaan voor kinderen met een chronische ziekte of beperking.

Wij als PR-commissie zijn er in ieder geval bij om te helpen en het lijkt ons leuk als er vanuit de leden van Protos mensen met ons mee gaan om ons steentje bij te dragen aan dit mooie evenement!

Als je je eenmaal hebt ingeschreven rekenen wij en de organisatie van het evenement op je! Mocht je onverhoopt toch verhinderd zijn geef dit dan tijdig door.

Noteer zondag 19 maart snel in je agenda!

Lees meer: Utrecht Science Park Marathon 19 maart

Poolavond 7 februari

Op dinsdag 7 februari is het alweer tijd voor de tweede poolavond van het jaar in Poolcafé 't Hart. Voor een luttele €12,50 kun je van 19:00 tot 21:00 genieten van poolen en onbeperkt bier/wijn/fris.

Schrijf je snel in voor een gezellig avondje poolen die we weer zullen afsluiten in de Vrienden!

Liefs,
De PRcie