Nieuwsberichten

Eten 3 februari (leden)

Jawel, 3 februari kun je weer lekker en gezond op Olympos eten na de wedstrijd van H1! Speciaal voor jullie maakt Marco een VERNIEUWDE Pasta di Marco, dat wil je niet missen! Vul dus snel onderstaand formulier in.

Krachttraining 20 februari

Hierbij kondigen wij nu de eerste krachttraining aan! Deze zal op dinsdag 20 februari van 20.00 tot 21.00 uur plaats gaan vinden bij Fysio Oost (Bloemstraat 65D) en wordt gegeven door een professionele trainer. Jullie kunnen tips, techniek en krachtoefeningen verwachten speciaal voor volleyballers, waar je de rest van de maand op door kunt bouwen (GAAF)! En dat voor maar €3,50!
Schrijf je snel in via het formulier hieronder, want wie het eerst komt, wie het eerst maalt!

Eten 3 februari (alumniborrel)

Wil je na de wedstrijd van H1 nog niet weg van de alumniborrel? Vul dan onderstaand formulier in, dan zorgen wij dat er een bord Pasta di Marco voor je klaarstaat.
Mee-eten kost €5, zorg dat je dit contant meeneemt.

Broertjes-Zusjes Toernooi

Willen jij en je brusjes laten zien wie de beste volleybalfamilie is? Dan moet je natuurlijk wel meedoen aan het Broertjes-Zusjes Toernooi op 25 februari 2018! Schrijf je snel in via het formulier hieronder:

Rollerdisco 3 februari

Dit prachtige lustrumjaar loopt op rolletjes! Maar zaterdag 3 februari zullen we de rollen omdraaien en gaan we met z'n allen aan de rol! De lustrumcommissie presenteert hierbij: De Rollerdisco!
Van 22:00 tot 00:00 kun je rollerskaten! Geld moet rollen, dus geef je snel op via het formulier hieronder. 

Poolavond 13 februari

Op dinsdag 13 februari kun je opnieuw je talenten voor bier drinken en poolen laten zien! De PR-commissie organiseert de tweede poolavond van dit seizoen. Voor maar €17,50 kun jij van 20:00 tot 23:00 onbeperkt poolen en drinken.
Geef je snel op via dit formulier!

 

Skillstraining: pass

Woensdag 17 januari vindt de eerste skillstraining plaats! Wouter Stoltz (trainer VV Utrecht Dames 1, topdivisie) zal een training geven speciaal gericht op de pass. Deze training is bedoeld voor alle leden op elk niveau! Wouter maakt een training die interessant is voor elk niveau en voor mannen en vrouwen.

Er zullen twee rondes zijn, één van 21.00-22.00 en één van 22.00-23.00 waarbij telkens 16 mensen deel kunnen nemen. Meld je dus snel hieronder aan want vol is vol. Een aantal dagen van tevoren hoor je in welke groep je bent ingedeeld.

Oliebollentoernooi

Protossers!

Oud en Nieuw komt er weer aan en wat is nou een betere manier om het nieuwe jaar in te gaan dan een mooi middagje beachvolleyballen, oliebollen eten en warme chocomelk drinken? Niets! Dat dachten wij als de BeachCie ook en daarom organiseren we ook dit jaar weer het Oliebollentoernooi. Voor 5 euro doe je al mee, chocomelk en oliebollen inbegrepen! Als je toch liever bier wilt drinken, is dat te bestellen in de kantine van The Sport Box voor €1,50. Dus schrijf je in, wij plaatsen je in een team en dan kan de beachpret beginnen!

Locatie: The Sport Box, Nijverheidsweg 29, 3534 AM Utrecht
Kosten: €5,00
Datum: 7 Januari 2018
Tijd: 14:00 - 17:00

TIP: neem warme kleding mee, hoewel we wel binnen spelen bij The Sport Box, kan het best koud worden. Beachvolleybalsokken zijn te lenen bij The Sport Box, maar je eigen meenemen is handig.

De deadline voor inschrijven is 5 januari!

Gala 13 januari

Het lustrumgala op 13 januari wil je natuurlijk niet missen! Middels het onderstaande formulier verzeker jij jezelf van een kaartje!
En geef je dan meteen op voor het lustrumdiner voorafgaand aan het gala, want die goede bodem kun je wel gebruiken!

 

Nabestellen lustrumvest

Ei ei ei we zijn heel blij dat we mogen aankondigen dat we in elk geval nog 14 mensen gelukkig kunnen maken met een lustrumvest, deze heeft Volleybaldirect namelijk nog op voorraad liggen.

Verzeker jezelf van zo'n mooi vest en vul onderstaand formulier in!

Poolavond 21 november

Dinsdag 21 november organiseert de PR-commissie de eerste poolavond van dit seizoen! Voor €17,50 kun je van 20:00 tot 23:00 onbeperkt poolen en drinken.

Wil jij dit ook niet missen? Vul dan snel onderstaand formulier in!

Fiets rood spuiten

Op relatiedag (4 november) kun je weer je fiets rood laten spuiten! Als jij ook altijd zo'n moeite hebt om je fiets terug te vinden op Centraal Station, geef je dan op door het formulier hieronder in te vullen!

 

Relatiedag eten

Wil je gezellig op Olympos blijven eten na de relatiedag? En wil je een goede bodem leggen voor de H2-quiz? 

Vul dan snel onderstaand formulier in!

Lustrumvest

Hoihoihoiii

Wil jij ook zo'n mooi lustrumvest, maar doe je niet mee aan het spaarplan? Schrijf je hieronder dan snel in! Voor 38 euro is zo'n mooi vest van jou!

 

Lustrum Spaarplan

Lieve leden,

Door je in te schrijven voor het spaarplan spaar je voor een super vet gala, lustrumvest, jaarboek eeen.. festival! Geef je dus snel op! Het kan nog tot 26 september.

 

Aankomende Evenementen

3 feb Rollerdisco
13 feb Poolavond
21 feb Trainersclinic
25 feb Broertjes-Zusjes toernooi
3 mrt Biercantus

klik hier voor meer.