Skibreak

Je kunt je weer inschrijven voor de jaarlijkse Skibreak!

 

Daar gaan we weer! Zowel voor de wintersporters als de beginnende wintersporters staat er weer een mooi midweekje voor Protos voor de boeg. Boarden, skiën en heel veel bier! Inschrijvingen voor de skibreak zijn weer open!!!!
LET OP, deze keer zijn er maar 30 plekken dus schrijf je zo snel mogelijk in via deze link: https://www.husk.nl/grouptravel/registration/welcome.aspx?reqGuid=6000FC5C-B81F-4971-9CE8-5B13AA977281 

De skibreak is van zondag 12 tot vrijdag 17 februari, zo worden er dus geen wedstrijden gemist. Je betaalt €295 en krijgt hiervoor een mooi appartementje, de busreis én een 4-daagse skipas voor het hele gebied. Veel mensen kennen het gebied al, voor wie niet, het gebied is ideaal als je nog moet leren skiën/boarden en ook voor de gevorderden zijn er een heel aantal pistes! Het is niet supergroot waardoor je elkaar regelmatig tegenkomt. 
Dit jaar verblijven we in Superdevoluy, daar is voor de meeste onder ons het uitgaansleven nog onbekend, maar ik heb van horen zeggen dat het superleuk is! En dat kan ook eigenlijk al niet anders met een groep van 30 Protossers! Dus schrijf je nu snel in!!! Op de inschrijfpagina zijn meer details te vinden over het gebied en het dorp waarin we verblijven, dus ook als je twijfelt, open deze pagina even :)
 
De SkiCie

Voor vragen kan je mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aankomende Evenementen

3 feb Rollerdisco
13 feb Poolavond
21 feb Trainersclinic
25 feb Broertjes-Zusjes toernooi
3 mrt Biercantus

klik hier voor meer.