Protos-feesten

USV Protos zou geen Utrechtse Studenten Vereniging zijn als er niet regelmatig iets te vieren is! Zo is er het beroemde (of beruchte) Eerste Thuisdag feestje, ofwel de viering van de allereerste wedstrijden in ons vertrouwde Olympos! Niet veel later leeft menig Protosser zich uit in de keuken en geniet men van wijn, bier of sterk ingeschonken wordt tijdens Cycling Dinner. Wie hierna nog een vrije planning heeft tot 04:00 uur, is immer welkom bij het Cycling Dinner-themafeest. 

In december en januari vindt meestal het Combifeest plaats, waarbij Protos een feest organiseert samen met een aantal andere studentensportverenigingen. 

In de tweede helft van het seizoen vinden feesten zoals de Biercantus en het Laatste Thuisdag feestje plaats. Kortom, de feest- en activiteitencommissie organiseert alles waar de woorden ‘feest’, ‘thema’ en/of 'bier' in voorkomen, waardoor er steeds weer een knalfuif op de planning staat. Soms in samenwerking met andere (volleybal)verenigingen, commissies of teams.

Iedereen is dus verantwoordelijk voor de oneindige gezelligheid binnen de vereniging, zo ook binnen de teams! Minimaal één keer per jaar gaan de teams op teamweekend en wordt er regelmatig bij elkaar gegeten. Op trainingsavonden wordt er altijd later naar huis gegaan dan ei-gen-lijk de bedoeling was en spontane uitjes worden zo nu en dan geregeld.

Heb je nu al zin om ons van dichterbij mee te maken? Kijk dan in de agenda op de homepage wanneer je bij welk feestje moet zijn!

Voor meer informatie over Protosfeesten kun je contact opnemen met de feest- en activiteitencommissie door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • 0Profielfoto.jpg
  • 1390640_241833502637841_604896455_n.jpg
  • 1463897_253597108128147_835480107_n.jpg
  • IMG_6962.JPG

Aankomende Evenementen

3 feb Rollerdisco
13 feb Poolavond
21 feb Trainersclinic
25 feb Broertjes-Zusjes toernooi
3 mrt Biercantus

klik hier voor meer.